opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

4 Funky Flavours

De kracht van 4funkyflavours ligt in het teamwork en de inzet van het volledige team, zowel op creatief als op zakelijk gebied, om te blijven ontwikkelen en groeien. Ons creatieve team bestaat momenteel uit vier personen. Naast de productontwikkeling zijn er vele andere aspecten die speciale aandacht behoeven. Ons gehele team bestaat uit een breed scala aan persoonlijkheden, een echte mengeling van karakters die elkaar versterken en aanvullen.

We begonnen met relatief weinig ervaring in de mode, maar daarentegen veel kennis en liefde voor kinderen en hun perceptie van de wereld. Dit gecombineerd met een onbedwingbare drang om onderscheidend te zijn en zowel een kwalitatieve als creatieve bijdrage te willen leveren aan datgene wat er al beschikbaar is. Met veel enthousiasme en een positieve benadering begonnen we in 2009 aan onze missie om meer kleur in de wereld aan te brengen.

Kinderen zijn nog steeds onze inspiratie. Elk kind heeft unieke karaktertrekken en voorkeuren die maken dat hij of zij een uniek persoon is met een eigen identiteit en smaak. We proberen dit te vertalen in kleurrijke, spannende en verrassende collecties. Kinderen beginnen hun leven met een open vizier en we willen ze graag aanmoedigen om dicht bij zichzelf te blijven. Wij hopen dat wij hun leven kunnen verrijken met wat creativiteit zodat ze hun leven beginnen met vertrouwen in de toekomst en onbezorgd kunnen genieten van hun eerste levensjaren.

Resultaat:1
Resultaat:1