opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

Indian Blue Jeans is een jeansrelated fashionlabel voor ‘cool dudes and young hipster girls’van 2-16 jaar. ‘The young rebels’ die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Daarbij willen zij op een gezonde manier opvallen en zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig. Indian Blue Jeans geeft vorm aan die identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Met kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Mooi voor het zelfvertrouwen. Kids with guts!


What we believe

Wat is rijkdom? Juist! Een rugzak vol mooie herinneringen die je kippenvel bezorgen. Mooie verhalen waar je later nog onwijs om kunt lachen. Met je vrienden die voor altijd je vrienden zullen blijven. Zelfs zonder Facebook, Instagram of Snapchat. En wat is hét recept voor toffe verhalen? Juist, GUTS! Impulsief maar met lef. Niet denken, maar doen. Dat maakt je uiteindelijk wijzer! En ja, het brengt je misschien soms in de problemen. Maar daar komen geweldige verhalen uit en het gevoel dat je leeft! Dus wanneer iedereen linksaf slaat, misschien moeten wij dan recht gaan. En of dat de juiste richting is? Als we ervoor gaan, vol passie en commitment, zullen we altijd terechtkomen waar we horen! Are you in? Yeaaaaaah!!! Let’s create some new awesome stories!

Filters
€ 15
€ 55
Merken
Maat
Voorraad
    Resultaat:12345...Volgende
    Resultaat:12345...Volgende