opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

FASHIONDAGEN

We organiseren maandelijks een naaidag in onze winkel BLEND, Lindenlaan 36 bus 1 te Beerse.  

Heppie Naaiclubke

Vanaf september betaal je voor een reeks van 4 naaimomenten.  De kinderen kiezen zelf hun eigen project.   Dus het kan zijn dat de ene kiddie een kleedje wilt maken en de andere een short,...  We hebben vele boeken waar we ideeën uithalen voor de kledingstukken te maken.  Willen ze toch iets anders?  Of hebben ze bijvoorbeeld een rits nodig en weet je als ouder niet exact de welke?  Dan kopen wij deze voor hen aan en wordt dat op de naaidag zelf even verrekend.

We hebben 4 machines ter beschikking alsook verschillende soorten stoffen aan democratische prijzen.

Ons DOEL is om hen echt zelf te leren naaien en dat start met patronen tekenen (deze krijgen ze ook mee), zelf de kledingstukken of gebruiksvoorwerpen naaien. 

We voorzien een knabbeltje tijdens de lessen alsook een drankje. 

Je kan inschrijven voor de sessies om 10u30 tot 12u30 of van 13u30 tot 15u30

Wat is er allemaal inbegrepen?  Gebruik naaimachine, lesgever die je mee begeleidt, gebruik patroonpapier - garen, knabbeltje en drankje

Wat is er niet inbegrepen? De stof is niet inbegrepen zodat ze zelf hun soort stof en print kunnen kiezen.  Wil je wel stof van ons gebruiken, dan is dat aan zeer democratische prijzen. 

De naaireeks bestaat uit 4 naaimomenten en komt op 100 euro per kiddie. Wil je ze ineens inschrijven voor een heel schooljaar?  Dit zijn 8 naaimomenten en komt op 190 euro.

De naaidata:

2 oktober 2022

6 november 2022

4 december 2022

8 januari 2023

5 februari 2023

5 maart 2023

23 april 2023

11 juni 2023

Wij geven nog een infomoment op woensdagavond 21 september tussen 19u tot 20u.  De bedoeling is om samen met ons het eerste project en materialen even te kiezen en te overlopen.