opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

De reis gaat beginnen

Waar gaan jouw kids heen? Hoe ziet hun leven eruit? Welke werelddelen gaan ze zien? We gaan graag met ze mee en we zijn op alles voorbereid. Want Koko Noko maakt kleding voor de ontdekkingsreis van je leven: het leven zelf!

Koko Nokosnoot

Eén van onze inspiraties is de kokosnoot. Net als een (oog)appeltje valt die niet ver van de boom. Maar toch groeien er kokosnoten aan palmen over heel de wereld. Hoe kan dat?

Op avontuur

Dat komt omdat de kokosnoot een erg avontuurlijke vrucht is. Kokosnoten drijven. Valt er één in het water? Dan 'zeilt' hij met de stroming mee naar een nieuw strand. De kokosnoot duikt in het diepe, laat zich meevoeren en is niet bang voor een avontuur. Een wereldburger van formaat!

De wereld als inspiratie

Koko Noko is vernieuwend, eigenwijs en nieuwsgierig. We halen inspiratie uit alle werelddelen. Van het binnenland van Zuid-Amerika tot het verre oosten. We combineren urban met tribal, klassiek met modern.

Op alles voorbereid

Koko Noko maakt geen kleren voor Dutchies, stadskids of zelfs voor Europeanen. Wij maken kleren voor de wereldburgers van de toekomst. Praktische en stevige kleren, trendy en kleurrijk, geschikt voor alle wasmachines.

Filters
€ 9
€ 60
Merken
Maat
Voorraad
    Resultaat:12345...Volgende
    Resultaat:12345...Volgende