opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

De collectie van SOMEONE wordt ontworpen met het kind in gedachten:Kleurrijke kinderkleding met leuke details en originele prints.In al onze thema’s kiezen we voor stoffen en pasvormen waar kinderen vlot in kunnen bewegen en spelen.Er altijd leuk uitzien én 100%Awesome!

SOMEONEis een kledingmerk voor baby’s tot tieners. Je kan bij ons terecht voor je totaaloutfit.Voor iedere leeftijdscategorie staan we bekend om onze originele prints en makkelijk teonderhouden stoffen.Onze collectie bestaat uit meerdere thema’s, hierdoor kunnen de kids gemakkelijk leuke kledingcombinaties maken. Zo hebben zij het gevoel dat ze zelf kunnen kiezen welk t-shirt of truitje ze combineren bij dat rokje of die broek.

Voor zowel jongens als meisjes verrassen we op de kinderkledingmarkt steeds met originele details,kleuren en pasvormen.Al onze katoenitems bestaan uit biokatoen, want ook op ecologisch vlak willen we ons steentje bijdragen.

Voor de kindercollectie starten we met maat 92 en gaan we toten metmaat 140, deze stellen wevoor onder Someone boys en Someone girls.

Filters
€ 10
€ 23
Merken
Maat
Voorraad
    Resultaat:123Volgende
    Resultaat:123Volgende