opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

Ruilen & retourneren van een bestelling

Je hebt het recht om een besteld artikel te ruilen of te retourneren. Wel dienen wij hiervan vooraf op de hoogte gesteld te worden via e-mail naar info@heppiekiddies.be. Als we de mail hebben ontvangen van u, krijgt u van ons via mail een retourformulier.  Het artikel dient binnen een termijn van tien dagen in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde, ongebruikte toestand, rookvrij en het volledig ingevulde retourformulier, op ons onderstaand adres. Informatiekaartjes/labels/prijskaartjes moeten zoals afgeleverd aan het product gehecht zijn.

HEPPIEKIDDIES
Scheperstraat 51
2340 Beerse
België

Wanneer de retourzending niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, wordt de retourzending niet gecrediteerd.

Artikelen die ons worden terugbezorgd zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden, worden binnen een termijn van tien dagen door ons terugbetaald. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Heppiekiddies, dan nemen wij de kosten voor verzending uiteraard wel op ons.