opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

Als je op zoek bent naar een stoer kledingmerk voor je tienerdochter?  Of houdt ze niet meer van printjes maar wil ze de iets oudere look?  Top, dan is ze bij Looxs aan het juiste adres!

De LOOXS revolutie begon in 2017.

Na een aantal jaren als LOOXS Girls door het leven de zijn gegaan is het nu hoog tijd voor een nieuwe naam. Een naam die past bij de transformatie en groei, die je ook in de collecties terug ziet. Iets ouder en iets meer stylish, maar nog altijd fun met een sporty twist. LOOXS 10sixteen.

De designs worden altijd gemaakt met oog voor detail, kwaliteit en comfort. Het is belangrijk om lekker vrij te kunnen dansen, gek te doen met vriendinnen en je tegelijkertijd mooi te voelen. We zeggen altijd;

Loving yourself is the biggest revolution!

De LOOXS 10sixteen collectie heeft en sterke visie, rijke materialen en elk seizoen weer nieuwe elementen en kleuren. De collectie is verkrijgbaar in de maten t/m 176.

A brand for a girl, who owns her LOOXS!

Filters
€ 19
€ 20
Merken
Maat
Voorraad
    Resultaat:12345...Volgende
    Resultaat:12345...Volgende