opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

Ik werk samen met verschillende merken: 

Blue Indian Jeans legt het accent op het stoere voor de jongens en de meisjes.  Deze kleding is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met maat 176. 

Le Big is een frivool meisjesmerk.  Ze werken met glittereffecten zodat een rokje de ene keer paars lijkt en de andere keer donderblauw.  Het is de perfecte mix tussen glitter en kleur. Dat gevoel ontstaat wanneer grafische prints en neon accenten elkaar ontmoeten, met daarbij een moderne nieuwe visie op de all-time klassiekers. Comfort en stijl worden gecombineerd zodat je vrij in bomen kunt klimmen en eindeloos verstoppertje kunt spelen.

Skurk

Rebelse jongen
SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het BOEFJE staat dan ook centraal en het stoere imago zien we terug in de kleding.

Het is te verkrijgen vanaf maat 92 tot en met 164-170

Dutch Dream Denim

Dit merk is zeer bekend bij mama's van kruipertjes en kinderen die niet zonder kleerscheuren naar school kunnen gaan.  Hoe komt dat dan?  Wel simpel, de broeken hebben dubbele knieën.  Dus er is gedacht aan de duurzaamheid van de broeken en naar comfort van de kinderen.

Koko Noko

Dit merk begint bij de allerkleinsten en maakt een goede balans tussen kwaliteit en het snel uitgroeien van de kleding.  Ze verkopen ook bepaalde stuks in setjes zodat je zoon of dochter ineens is aangekleed.  Kijk maar mee!

4 Funky Flavours

Ken je het merk nog niet?  Dan moet je snel verder kijken.  Het is een vintagemerk dat van baby tot volwassenen kleding heeft.  Wil je dus assorti gaan met de zoon of dochter, dan ben je aan het goede adres.  Het merk staat garant voor kleurbehoud, ecologische stofgebruik en dergelijke.

Legends22

Dit speelse jongensmerk heeft voor de jongste kiddies vanaf maatje 68 de MINILEGENDS22.  Legends22 start vanaf maat 86-92 tot en met 146-152.  Ze hebben veel kleur in hun aanbod, waardoor de jongens ook kleurrijk gekleed kunnen zijn.  Foto's zijn ook elk seizoen wel aanwezig met de nodige humoristische noot.

Lovestation22

Dit speelse merk voor de meisjes houdt enorm van prints, veel kleuren maar binnen de leefwereld van de kiddies. Het gaat vanaf maat 86-92 tot en met 146-152.  Ze starten vanaf herfst / winter 2020 met MINILOVESTATION.  Ze zorgen dus voor dat tikkeltje anders dan andere merken.

Lofff

Dit merk is er voor de echte prinsessen onder ons.  Ze hebben veel tule verwerkt in hun kledingstijl waardoor het een echt prinsesseneffect voorziet.  Ze gaan vanaf maatje 86-92 tot en met 170-176.

NaÏs

Dit merk is heel sportief.  Het geeft hierdoor een andere ombinatiemogelijkheid en ze houden ervan om kleuren te gebruiken die je bij geen ander jongens of meisjesmerk terugvindt.  Hun stoffen zijn ook goed rekbaar om zowel naar de sportvereniging te gaan als naar school.  Ze hebben vanaf maat 86-92 beschikbaar tot en met 158-164.