opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

Mijn naam is An Wynants. Ik ben gehuwd met Tim en heb 2 parels van dochters.

Gepakt en gezakt met 20 jaar ervaring in het buitengewoon onderwijs in mijn rugzak, wandel ik deze uitdaging tegemoet.

Ik wil vanuit mijn passie, werken met kinderen, met hen aan de slag om hen sterker in te wereld te zetten.

Kinderen zijn hard voor elkaar en ze worden in hun schoolloopbaan wel eens geconfronteerd met rake opmerkingen van leeftijdsgenoten of dat iets niet lukt qua leerstof of dat hun gedrag niet hetzelfde is als de andere kinderen in de klas.

Geloof het of niet, maar vanaf dat moment zijn er littekens bij deze kinderen.

Mijn doel, mijn missie is om HEPPIE KIDDIES te verkrijgen door hen een grote portie zelfvertrouwen mee te geven waardoor ze zichzelf gaan waarderen en hun talenten kunnen exploreren in alle aspecten. Zo kunnen we samen die littekens erkenning geven en ze vervagen door hun talenten in te zetten.

Via de buitenkant nl. kinderkleding, kan een kind een lach op zijn of haar gezicht toveren.  Dit is een laagdrempelige manier om je kiddie te laten stralen.  Dit komt tot uiting op fotoshoots, modeshows, ...Kinderen mee laten winkelen is al een beleving op zich.  Ze willen alles passen en als het mooiste, stoerste model uit de paskamer komen.  Kiezen ze voor de stoere look?  Of eerder het speelse?  Effen of prints?  Jeans of Sporty?  Een zacht stofje of maakt dat niet uit? 

Maar we willen uiteraard ook dat het kind aan de binnenkant straalt, dat doen we door verschillende activiteiten te organiseren zoals workshops creatief werken met kiddies, naaiworkshops, ...

Een kind MOET gelukkig kunnen zijn, zoals hij of zij is.