opc_loader

Cookies op Heppiekiddies

Heppiekiddies is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Heppiekiddies gebruikt cookies en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden:
  • het optimaliseren van de website
  • het gebruik, beheer en gericht kunnen tonen van advertenties
  • de integratie van social media
  • het verzamelen en analyseren van statistieken
Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen deze cookies plaatsen via Heppiekiddies.

Wensenlijst

Wie zijn wij?

Mijn naam is An Wynants. Ik ben getrouwd met Tim en ik heb twee schatten van dochters Jana en Nore. 

Ik ben van beroep onderwijzeres in het buitengewoon lager onderwijs.  Ik heb 13 jaren een klasje gehad met het niveau eerste leerjaar voor kinderen met gedragsmoeilijkheden.  Daarna mocht ik andere taken op mij nemen gedurende de laatste 3 jaren.

Na 16 jaren lesgeven, trek ik de schoolpoort achter mij dicht om op een andere manier kinderen blij te maken en een lach op hun gezicht te toveren.  Dit door een totale carrièreswith te maken naar kinderkleding. 

Kinderen mee laten winkelen is al een beleving op zich.  Ze willen alles passen en als het mooiste, stoerste model uit de paskamer komen.  Kiezen ze voor de stoere look?  Of eerder het speelse?  Effen of prints?  Jeans of Sporty?  Een zacht stofje of maakt dat niet uit? 

Ieder kind wil aan de hand van zijn of haar kledij laten zien wat ze in hun mars hebben.  Gaan ze voor speels of voor stoer die dag?  Of kunnen ze door een leuke combinatie te maken beide stijlen creëren?  Niets is onmogelijk.   Kijk gerust mee verder!