opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

4funkyflavours, heeft te gekke kinder- en babykleding – je shopt er ook voor jezelf of manlief trouwens – met eveneens te gekke prints. En dat niet alleen, ook de kwaliteit van dit kinderkleding merk is top. Toch altijd fijn om te weten dat het na veel wassen en dragen ook nog mooi blijft. Ook dit seizoen is de collectie -zoals de naam van het merk al doet vermoeden- verdeeld is 4 ‘flavours’. Parijs, Hong Kong, Buenos Aires en Venetië zijn de inspiratie bronnen voor de nieuwe wintercollectie. 4 totaal verschillende, maar prachtige wereldsteden. En dat is terug te zien in de nieuwe collectie.

Iedere stad en flavour heeft zijn eigen kleuren, prints, materialen, maar – nu komt het – allemaal wel heel goed met elkaar en zeker ook andere kinderkleding merken te combineren. Want zeg eerlijk, dat is toch wel een must nietwaar? Venice en Hong Kong zijn de eerste twee drops die vandaag zijn gelanceerd. We zien mooie donkere tinten als blauw, groen en oranje accenten. Wij krijgen al zin in het najaar – oké, bijna dan – De andere 2 flavours Parijs en Buenos Aires worden in september gelanceerd en wij kunnen vast zeggen, die zien er ook hebberig-makend uit!

 
Resultaat:12Volgende
Resultaat:12Volgende